Gå og legg deg!

Bilde 47

Hallo! Mitt navn er Siv Marit. På headeren står det hilsen nilsen, kan forklares med den enkle årsak av at Siv Marit Egseth kommer med tre forskjellige ordlyder i hvert et ledd av komplette navn. Hilsen Nilsen rimer derimot, på alle mulige vis. En skal vel strengt tatt lete lenge for å finne noe som rimer mer – om det ikke er snakk om fuktig luft kombinert med et eller annet fast materiale, utsatt for vinterluft og frost.  Ingen har vel heller sagt at det egentlig må rime.. Men akkurat nå er jeg så møkka lei sommervarmen og hespesende tropeluft under åpne himler og blendende sol, at rimene kommer som motvekt for at en trønderjente (som er vant til at en såkalt «sommer»  medbringer lite mer enn opphold fra slapsete vinterimitasjoner og horisontale streker foran tall på gradstokker) – skal kunne komme seg gjennom augustdager uten dehydrerte tilstander, som et resultat av en kroppslig reaksjon på varme vi her i nord ikke er rent vant til!

Jada.. sommeren banka på døra den. Brente seg gjennom treverket og entret inn uten at vi i det hele tatt måtte vri ned dørskaftet for å tillate det selv. Sørget for å få det akkurat så varmt inne at strømregninga avtok, grunnet muligheten for å vaske seg i egen svette.. og det håpløse faktum at det i det hele tatt ville være bedre utnyttelse av tiden om en gikk 19 ganger i ring på stuegulvet, fremfor å dusje, just fordi det ville trille like ille fra panna to sekunder etter påkledd skrott.

Assa.. varmen er fin den, så lenge den holder seg på et nivå der kroppen utskiller mindre enn hva den tar inn væske ila en dag. Vi klager over kulda, og jamrer over varmen. Vi koster snø over skuldra, men klamrer oss til «sjarmen».. ved å syte uansett tilstand. Slenger meg på bølgen (med surfebrettet værende igjen på land for å være sikker på at jeg vil synke) for å klamre min rett til å underlegge meg tittelen «nordmann/kvinne/mannmannmann». Drar aldri alle under samme kam, det skal sies! Men ærlig talt.. gira på å havne uttafor kammen? Kom deg til et område som ikke er så flokete da vel, så slipper vi å børste så hardt!

Jau, eg veit! Det er forferdelig lenge sia sist noe ble skrabla  ned her på sida.. Og når skribenten først skulle ruge på det hvad folket til dags kaller «comeback» eller «tilbakekommende».. Så skulle det ha vært med et smell! Med noe fornuftig! Men smeller det, får jeg vondt i øra, og jeg sliter med nok fra før’av! Fornuftig har jeg heller aldri vært i ordlage.. Så da mener jeg personlig at dette skulle holde for nå.

Sånn ellers, ut og nyt sola! Er det overskyet? Nyt det faktum at man kaller det OVERskyet fordi sola skinner bak skydekket. Er det natt? Gå og legg deg!
Takk!

Hilsen Nilsen

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s